Pages

Saturday, August 2, 2014

Pastrama de oaie

http://www.ce-retete-mai-fac-fetele.ro/2009/10/pastrama-de-oaie.html Timp: 4-5 zile Portii: 2 Ingrediente: 2 felii pulpa de miel sau oaie frageda, 1 capatana de usturoi, 1/2 lingurita sare, 1/2 lingurita piper, 1/2 lingurita boia, 1/2 lingurita cimbru, 2 linguri vin alb Mod de preparare: Spalam si zvantam carnea de oaie cu servete de hartie. Daca e cazul o desosam si o potionam. Eu am avut doua felii de pulpa de oaie asa ca nu am mai avut ce portiona ;) IMG_0309 Pisam usturoiul si pregatim condimentele intr-un vas. IMG_0312 Amestecam condimentele pana obtinem o pasta si frecam bine carnea cu ea. IMG_0315 IMG_0316 Turnam apoi doua linguri de vin alb peste carne si asta-i tot. IMG_0318 Impachetam in folie alimentara si tinem la frigider 5-7 zile. O mai intoarcem dupa cateva zile ca sa stea umeda pe toate partile. Asa arata inainte sa intalneasca gratarul :P IMG_0399 Asa arata inainte sa intalneasca cutitul si furculita. Iubitului meu ii place mai prajita, el a facut gratarul :P IMG_0413 Si asa arata inainte sa ma intalneasca pe mine :D IMG_0414 Am servit cu cartofi prajiti, mamaliguta, castraveciori murati si must. Prea bun, un adevarat ospat…

No comments:

Post a Comment